From Fedora Project Wiki

(Created page with "== Hapi 1: Gjej versionin English ne kete faqe == ---- Anglishtja është gjuha bazë për Fedora Project wiki.(shiko [https://fedoraproject.org/wiki/FedoraProject:Translatin...")
 
No edit summary
Line 10: Line 10:


'''
'''
Ndryshoni faqen english ,ne krye te saj shtoni {{autolang}}:
Ndryshoni faqen english ,ne krye te saj shtoni <nowiki>{{autolang}}</nowiki>:
--g1m 21:30, 15 December 2013 (UTC){{autolang|base=yes}}
--g1m 21:30, 15 December 2013 (UTC){{autolang|base=yes}}
'''Hapi 3: Krijo gjuhen per faqen'''
 
== '''Hapi 3: Krijo gjuhen per faqen''' ==
 


----
----


'''Hapi 4: Shtoni gjuhën tuaj në faqe'''
 
== '''Hapi 4: Shtoni gjuhën tuaj në faqe''' ==
 


----
----
Shkoni tek kutia edit , klikoni mbi te , pastaj do tju shfaqet dicka e ngjashme me kete
Shkoni tek kutia edit , klikoni mbi te , pastaj do tju shfaqet dicka e ngjashme me kete
'''{{lang|en|page=Base page name}}'''
'''<nowiki>{{lang|en|page=Base page name}}</nowiki>'''
Teksti ndemjet lang dhe page eshte kodi i gjuhes .Gjuha shqipe e ka sq ,Shembull: {{lang|sq|page=Fedora}} ,sapo shtuam gjuhen shqipe ne faqe.
Teksti ndemjet lang dhe page eshte kodi i gjuhes .Gjuha shqipe e ka sq ,Shembull: <nowiki>{{lang|sq|page=Fedora}}</nowiki> ,sapo shtuam gjuhen shqipe ne faqe.

Revision as of 21:33, 15 December 2013

Hapi 1: Gjej versionin English ne kete faqe


Anglishtja është gjuha bazë për Fedora Project wiki.(shiko #Handling translations without an English version.)

Nëse ka tashmë një template gjuhë në krye të kësaj faqe, kliko [edit] në anën e djathtë të kutisë gjuhës dhe filloni në hapin e 4, në të kundërtën, vazhdoni me hapin e 2.

Hapi 2: Shtoni gjuhen tek faqia English

Ndryshoni faqen english ,ne krye te saj shtoni {{autolang}}:

--g1m 21:30, 15 December 2013 (UTC)


Hapi 3: Krijo gjuhen per faqenHapi 4: Shtoni gjuhën tuaj në faqe


Shkoni tek kutia edit , klikoni mbi te , pastaj do tju shfaqet dicka e ngjashme me kete {{lang|en|page=Base page name}} Teksti ndemjet lang dhe page eshte kodi i gjuhes .Gjuha shqipe e ka sq ,Shembull: {{lang|sq|page=Fedora}} ,sapo shtuam gjuhen shqipe ne faqe.