From Fedora Project Wiki

Hapi 1: Gjej versionin në Anglisht të kësaj faqeje


Anglishtja është gjuha bazë për Fedora Project wiki. Kështu që duhet të ketë një version në Anglisht të faqes që ju po punoni.(Nëqoftëse nuk ka një version në Anglisht të faqes që ju po punoni, shiko #Handling translations without an English version.)

Nëse ka tashmë një template gjuhe në krye të kësaj faqe, kliko [edit] në anën e djathtë të kutisë së gjuhës dhe filloni në hapin e 4, në të kundërtën, vazhdoni me hapin e 2.

Hapi 2: Shtoni gjuhën tek faqja në Anglisht

Ndryshoni faqen english ,ne krye te saj shtoni {{autolang}}: --(UTC){{autolang|base=yes}}

Hapi 3: Krijo template për gjuhën

Template {{autolang}} duhet të sigurojë një link për ju që të ndërtojë kutinë e gjuhës. Klikoje, dhe do të dalë një faqe e editueshme. Mos ndrysho asgjë në përmbajtje dhe ruaj faqen. Më pas kliko [edit] link në anën e djathtë të kutisë së gjuhës.

Hapi 4: Shtoni gjuhën tuaj në faqe


Shkoni tek kutia edit , klikoni mbi te , pastaj do tju shfaqet dicka e ngjashme me kete {{lang|en|page=Base page name}} Teksti ndemjet lang dhe page eshte kodi i gjuhes .Gjuha shqipe e ka sq ,Shembull: {{lang|sq|page=Fedora}} ,sapo shtuam gjuhen shqipe ne faqe.