From Fedora Project Wiki

Revision as of 21:30, 15 December 2013 by G1m (talk | contribs) (Created page with "== Hapi 1: Gjej versionin English ne kete faqe == ---- Anglishtja është gjuha bazë për Fedora Project wiki.(shiko [https://fedoraproject.org/wiki/FedoraProject:Translatin...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

Hapi 1: Gjej versionin English ne kete faqe


Anglishtja është gjuha bazë për Fedora Project wiki.(shiko #Handling translations without an English version.)

Nëse ka tashmë një template gjuhë në krye të kësaj faqe, kliko [edit] në anën e djathtë të kutisë gjuhës dhe filloni në hapin e 4, në të kundërtën, vazhdoni me hapin e 2.

Hapi 2: Shtoni gjuhen tek faqia English

Ndryshoni faqen english ,ne krye te saj shtoni

: --g1m 21:30, 15 December 2013 (UTC)


Hapi 3: Krijo gjuhen per faqen


Hapi 4: Shtoni gjuhën tuaj në faqe


Shkoni tek kutia edit , klikoni mbi te , pastaj do tju shfaqet dicka e ngjashme me kete

Teksti ndemjet lang dhe page eshte kodi i gjuhes .Gjuha shqipe e ka sq ,Shembull:

,sapo shtuam gjuhen shqipe ne faqe.